22-10-14

Openklasdag 22 oktober

Vandaag een geslaagde openklasdag in de peuterklas!

Terug nog nieuwe ingeschreven instappers! Voor de ouders die dit schooljaar nog een plaatsje willen voor hun kleine kapoen: " Wacht niet te lang om in te schrijven want er zijn reeds veel ingeschrevenen om nog dit schooljaar een stoeltje in de klas in beslag te nemen! "

Na het ontvangst van de ouder(s) met de kindjes mochten ze samen de klas met zijn verschillende hoeken ontdekken! Daarna mochten de ouder(s) een tas koffie gaan drinken, kwestie van het afscheid nemen al eventjes te oefenen en terwijl mochten de kindjes naar TIK TAK kijken. Daarna werden ze getrakteerd op een koekje en een drankje!

Jammer genoeg heb ik aan de ouders van de kindjes  die na de herfstvakantie starten een minder leuk nieuwsje moeten melden nl. dat ik de start van hun kapoenen zal missen omwille van een dringend medische ingreep. Juf Melanie, waar de ouders vandaag al konden mee kennis maken, zal met veel enthousiasme en liefde de taak van mij voor enkele weken overnemen! Ik wens haar, samen met die kleine kapoenen leuke momenten !

juf MarinaDSCN3439.JPGDSCN3440.JPGDSCN3441.JPGDSCN3442.JPG

16:44 Gepost door juf-marina- | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.